Карам алфа 146 1.9 тд.Турбото на колата ми завихря чак към 2500 оборота късничко според мен.Помпата ми е механична и имам вакум които като надуе турбото ми пуска допалнително гориво.Та въпросат ми е казаха че се регулира този клапан да пуска от по рано горивото и става по пъргава в ниските.Колата неможе да се чипоса няма компютар.Даите савети някакви изкам да е по добра в ниските.Мерси предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Моля за помощ - 146 1,9td
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщениеМойта турбина започвам да я чувам от 1500 оборота и се къса да свири на 2000 тогава се развърта най-добреAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Вземи един по-качествен буустконтролер..както и буустметър за да следиш налягането..не прекалявай с надува мисля, че оригинално прави 0.9..пробвай за по- безопасно на какво е и тогава надуй с 0.2, не прекалявай!!!
За повече ще трябва и гориво...което можеш от самата помпа да го доставиш..по горе колега ти е споменал за аванса на помпата..пробвай и с по-добро обдухване на интерколераПроблем е, че е с механична помпа, но това не пречи да я засилиш леко.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivalin93 Покажи съобщениеизкам да кажа че до 2500 оборота се но си карам чист дизела лед 2500 вече се осешта тягата и си върви.Просто изка ако може некак си да е по пъргава в ниските ?
Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
Comment